T talaria Yeni Devre Dostu 12 Ağu 2025 #1 Philips 65oled709 TV için hazır kanal listesi paylaşabilir misiniz
Admin Devre Dostu Yönetici Yönetim Ekibi 12 Ağu 2025 #2 talaria' Alıntı: Philips 65oled709 TV için hazır kanal listesi paylaşabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Philips için hazır kanal listesi yükleyebilirsiniz model tutmasına gerek yoktur.
talaria' Alıntı: Philips 65oled709 TV için hazır kanal listesi paylaşabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Philips için hazır kanal listesi yükleyebilirsiniz model tutmasına gerek yoktur.
T talaria Yeni Devre Dostu Cuma saat 18:37'de #3 Admin' Alıntı: Philips için hazır kanal listesi yükleyebilirsiniz model tutmasına gerek yoktur. Genişletmek için tıkla ... Usb belleğe hem rarli hem de rarsiz olarak attim. Ayrı ayrı yaptim bu işlemleri.5 6 tane denedim, hepsinde de hata verdi tv. Nerede hata yapıyorum?
Admin' Alıntı: Philips için hazır kanal listesi yükleyebilirsiniz model tutmasına gerek yoktur. Genişletmek için tıkla ... Usb belleğe hem rarli hem de rarsiz olarak attim. Ayrı ayrı yaptim bu işlemleri.5 6 tane denedim, hepsinde de hata verdi tv. Nerede hata yapıyorum?