Keşfet

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Robot Süpürge Paspas Yapmıyor? %100 Çözüm! | Adım Adım Tamir Rehberi

Admin

Admin

Devre Dostu
Yönetici
Yönetim Ekibi

Robot süpürgeniz paspas yapmıyor mu? Bu videoda, bu sorunun adım adım tamirini detaylı bir şekilde gösterdim. 💡📦 Bursa'da hizmet veriyoruz ve Türkiye’nin her yerinden anlaşmalı kargo ile cihaz kabul ediyoruz. Robot süpürge arızalarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.📲 İletişim: 0544 494 16 35🔧 Videoda Neler Var?✅ Paspas mekanizması arızası çözümü✅ Su haznesi ve sensör kontrolü✅ Detaylı tamir süreci ve ipuçları✅ Evde kendinizin de uygulayabileceği yöntemler➕ Robot süpürgelerinizin çalışmayan bölümlerini tamir ettirmeniz için servise gitmenize gerek yok! Bu videoda tüm süreci detaylarıyla öğrenebilirsiniz.🎯 Servisimizde hangi cihazlara bakıyoruz?Robot süpürgeler (Xiaomi, Roborock, Viomi, Dreame, iRobot, vb.)Su vermeme, paspas yapmama, motor arızası, sensör sorunları ve daha fazlası👉 Beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın, yorumlarınızı da bekliyoruz!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri