Keşfet

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Samsung 49Mu7400 Kanal Li̇stesi̇

Admin

Admin

Devre Dostu
Yönetici
Yönetim Ekibi
Samsung 49MU7400 Kanal Listesi Güncelleme ve Düzenleme

Samsung 49MU7400 televizyonunda kanal listenizi kolayca düzenleyebilir, yeni kanallar ekleyebilir veya mevcut listeyi güncelleyebilirsiniz. İşte adım adım rehber:

1. USB ile Kanal Listesi Yükleme

• Kanal Listesini İndirin: Samsung 49MU7400 için uyumlu kanal listesini bilgisayarınıza indirin.
  • USB Belleğe Aktarın: Dosyayı bir USB belleğe yükleyin.
  • TV’ye Bağlayın: USB’yi televizyonunuza takın ve "Kanal Ayarları" menüsünden "Kanal Listesi Yükle" seçeneğini seçin.

2. Otomatik Kanal Arama

• "Menü" tuşuna basarak "Kanal Ayarları" sekmesine gidin.
  • "Otomatik Arama" seçeneğini seçerek dijital ve analog kanalları aratabilirsiniz.

3. Kanal Listesi Düzenleme

• "Kanal Düzenleme" veya "Kanal Yöneticisi" seçeneğiyle favori kanallarınızı oluşturabilir, kanal sıralarını değiştirebilirsiniz.

4. Kanal Listesi Yedekleme

• Mevcut kanal listenizi USB belleğe yedekleyebilir, gerektiğinde başka bir Samsung televizyona aktarabilirsiniz.

Önemli Notlar:​

• Yazılım güncellemelerini kontrol edin. Yeni yazılımlar, kanal arama ve düzenleme işlemlerini kolaylaştırabilir.
  • Uydu veya kablo bağlantınızın düzgün çalıştığından emin olun.
Bu adımları takip ederek Samsung 49MU7400 televizyonunuzda kanal düzenlemelerini pratik şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için kullanım kılavuzunu inceleyebilirsiniz.

BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri