B baku Yeni Devre Dostu 8 Kas 2022 #1 Merhaba sevgili devredostu ailesi buzdolabım bu sabah itibari ile soğutmuyor motoru çalışıyor neden olabilir
Merhaba sevgili devredostu ailesi buzdolabım bu sabah itibari ile soğutmuyor motoru çalışıyor neden olabilir
Admin Devre Dostu Yönetici Yönetim Ekibi 8 Kas 2022 #2 Merhaba öncelikle dolabın motorun sağ tarafında 2 adet boru vardır biri siyah ve incedir onu kontrol edin ısınma varmı ?
Merhaba öncelikle dolabın motorun sağ tarafında 2 adet boru vardır biri siyah ve incedir onu kontrol edin ısınma varmı ?
B baku Yeni Devre Dostu 9 Kas 2022 #3 DevreDostu' Alıntı: Merhaba öncelikle dolabın motorun sağ tarafında 2 adet boru vardır biri siyah ve incedir onu kontrol edin ısınma varmı ? Genişletmek için tıkla ... Motor çalışıyor ama hiçbir sıcaklık yok sadece motorun kendisi sicak
DevreDostu' Alıntı: Merhaba öncelikle dolabın motorun sağ tarafında 2 adet boru vardır biri siyah ve incedir onu kontrol edin ısınma varmı ? Genişletmek için tıkla ... Motor çalışıyor ama hiçbir sıcaklık yok sadece motorun kendisi sicak
Admin Devre Dostu Yönetici Yönetim Ekibi 9 Kas 2022 #4 baku' Alıntı: Motor çalışıyor ama hiçbir sıcaklık yok sadece motorun kendisi sicak Genişletmek için tıkla ... Ozaman gaz ile ilgili sorununuz var hocam. Cihazda sistem kaçağı olabilir ya da daha önce sistem temizliği vs yapıldı ise siboptan kaçırmış olabilir.
baku' Alıntı: Motor çalışıyor ama hiçbir sıcaklık yok sadece motorun kendisi sicak Genişletmek için tıkla ... Ozaman gaz ile ilgili sorununuz var hocam. Cihazda sistem kaçağı olabilir ya da daha önce sistem temizliği vs yapıldı ise siboptan kaçırmış olabilir.
B baku Yeni Devre Dostu 10 Kas 2022 #5 Bugün servis gelip baktı gaz kaçağı varmiş drayerde kaynak yapıldı gaz basıldı dolap düzeldi teşekkür ederim yardım için doğru teşhis mis
Bugün servis gelip baktı gaz kaçağı varmiş drayerde kaynak yapıldı gaz basıldı dolap düzeldi teşekkür ederim yardım için doğru teşhis mis