Admin

Devre Dostu
Yönetici
Administrator
Yönetim Ekibi
13 Mar 2022
Merhaba bugün Philips Buhar Kazanlı ütümüzün buhar vermeme ya da az buhar verme sorununu çözdük. Sorun kart kaynaklı çıktı onarımı video da sizlere anlatarak yaptık. Forum sitemiz üzerinden arızalarınız için yardım talep edebilirsiniz.

İLETİŞİM: Forum Sitemiz : Mail: iletisim@devredostu.com

Youtube kanalımızda her türlü elektronik ile ilgili onarım, tamir, bakım videoları bulabilirsiniz. Eğer kanalımızda kendi cihazlarınız ile ilgili bir video bulamaz iseniz bize yorum kısmından yazabilirsiniz. Videolarımızı izledikten sonra yorumlarınızı yazıp beğenirseniz ve kanalımıza Abone olursanız çok sevinirim.

Etiketler: Philips Buhar Kazanlı Ütü, Philips Buhar Kazanlı Ütü Tamiri, Philips Buhar Kazanlı Ütü Kart Tamiri, Philips Buhar Kazanlı Ütü Buhar Vermiyor, Philips Buhar Kazanlı Ütü Az Buhar Veriyor, Philips Buhar Kazanlı Ütü Temizlik, Philips Buhar Kazanlı Ütü Bakımı, Philips Buhar Kazanlı Ütü Parça, Philips Buhar Kazanlı Ütü Su Akıtıyor, Buhar Kazanlı Ütü Tamiri, Buhar Kazanlı Ütü Tamiri, Buhar Kazanlı Ütü Kireç, Kazanlı Ütü Tamiri, Devre Dostu, Kazanlı Ütü Kart Arızası, Elektronik Kart Tamiri,

Son düzenleme:

Emrebursa

Yeni Devre Dostu
13 Şub 2023
İsim Soyisim
Emre burs
Meslek
Özel sektör
Merhaba aynı üründen bendede var buhar basta veriyor 1 dk çalıstıktn sonra buhar vermeyi kesiyor ütü ısınıyor kazanda ısınıyor nasıl bir kontrol önerirsiniz

Admin

Devre Dostu
Yönetici
Administrator
Yönetim Ekibi
13 Mar 2022
Merhaba aynı üründen bendede var buhar basta veriyor 1 dk çalıstıktn sonra buhar vermeyi kesiyor ütü ısınıyor kazanda ısınıyor nasıl bir kontrol önerirsiniz
Merhaba Emre kazanın kireç çubuğunu kontrol edin temizledikten sonra kireç çubuğunun ORDAN kazanın içine 2 yemek kaşığı Porçöz koyun ve çalıştırın isindiktan sonra devamlı buhar basın su tankından en az 3 çekim yapana kadar bunu deneyin muhtemelen çözecektir probleminizi.

selcukcan

Yeni Devre Dostu
6 Mar 2023
İsim Soyisim
Selçuk Candaş
Meslek
Finans
Merhaba bende Philips GC6833 marka buhar kazanlı ütü var. Geçen haftaya kadar normal çalışıyordu. Şimdi buhar veriyor ama güçsüz. Ayrıca 2 kere basınca yüksek buhar vermesi lazım oda olmuyor. Kireş temizliği yapmak istediğimde önceden yüksek buharla birlikte kap kireçle doluyordu bu sefer buhar çıktı ama kap sadece nemlendi, su akışı olmadı. Sizce yapabileceğim bir şey var mı? Benim ütüde kireç çubuğu yok. Eğer yoksa size tamire getirsem yapabilir misiniz? Teşekkürler

mahony

Yeni Devre Dostu
3 May 2023
İsim Soyisim
muharrem arvas
Meslek
Emalkçı
Merhbalar. Philips buhar kazanlı ütümüz bozuldu. Tamir için nasıl iletişime geçebilirim. arıza tespit ve tamir ücretleriniz nekadar ?

Songül k

Yeni Devre Dostu
10 Ağu 2023
İsim Soyisim
Songül koyun
Meslek
Sigorta
Merhaba,
Videonuzu YouTube gördüm. Videodaki problemin aynısını yaşamaktayım kazan ısınıyor ama buhar vermiyor. Ne yapabilirim