S suleyman Yeni Devre Dostu 1 Ağu 2024 #1 Renk döngüsü modonda kaldı. Nasıl düzeltirim yardımcı olurmusunuz. Yazılım lazım varsa atabilirmisiniz. Ekli dosyalar 20240731_205800.mp4 64.5 MB
Renk döngüsü modonda kaldı. Nasıl düzeltirim yardımcı olurmusunuz. Yazılım lazım varsa atabilirmisiniz.
Admin Devre Dostu Yönetici Yönetim Ekibi 1 Ağu 2024 #2 suleyman' Alıntı: Renk döngüsü modonda kaldı. Nasıl düzeltirim yardımcı olurmusunuz. Yazılım lazım varsa atabilirmisiniz. Genişletmek için tıkla ... Kumandadan OK tuşuna basılı tutarak fişi takın ve 10 saniye bekleyip fişi çekin ardından tekrar takın moddan çıkacaktır.
suleyman' Alıntı: Renk döngüsü modonda kaldı. Nasıl düzeltirim yardımcı olurmusunuz. Yazılım lazım varsa atabilirmisiniz. Genişletmek için tıkla ... Kumandadan OK tuşuna basılı tutarak fişi takın ve 10 saniye bekleyip fişi çekin ardından tekrar takın moddan çıkacaktır.
S suleyman Yeni Devre Dostu 1 Ağu 2024 #3 Ali' Alıntı: Kumandadan OK tuşuna basılı tutarak fişi takın ve 10 saniye bekleyip fişi çekin ardından tekrar takın moddan çıkacaktır. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim denedim ama olmadı.yazilim atmak gerek heralde. Elinizde varmi yazilimi
Ali' Alıntı: Kumandadan OK tuşuna basılı tutarak fişi takın ve 10 saniye bekleyip fişi çekin ardından tekrar takın moddan çıkacaktır. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim denedim ama olmadı.yazilim atmak gerek heralde. Elinizde varmi yazilimi
Admin Devre Dostu Yönetici Yönetim Ekibi 1 Ağu 2024 #4 suleyman' Alıntı: Teşekkür ederim denedim ama olmadı.yazilim atmak gerek heralde. Elinizde varmi yazilimi Genişletmek için tıkla ... cihazın arka etiketini atın
suleyman' Alıntı: Teşekkür ederim denedim ama olmadı.yazilim atmak gerek heralde. Elinizde varmi yazilimi Genişletmek için tıkla ... cihazın arka etiketini atın
S suleyman Yeni Devre Dostu 8 Ağu 2024 #5 Ali' Alıntı: cihazın arka etiketini atın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim karti değiştirdim.yazilim attım olmadı.
Ali' Alıntı: cihazın arka etiketini atın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim karti değiştirdim.yazilim attım olmadı.
Admin Devre Dostu Yönetici Yönetim Ekibi 8 Ağu 2024 #6 suleyman' Alıntı: Teşekkür ederim karti değiştirdim.yazilim attım olmadı. Genişletmek için tıkla ... Suan probleminiz devam ediyormu
suleyman' Alıntı: Teşekkür ederim karti değiştirdim.yazilim attım olmadı. Genişletmek için tıkla ... Suan probleminiz devam ediyormu