F fthak00 Yeni Devre Dostu 10 Kas 2024 #1 Merhabalar. yanlış yazılım attım heralde cihazda vestel logosuda gitti. rica etsem full kurtarma yazılımı atar mısınız. teşekkürler şimdiden. Ekli dosyalar IMG_0370.png 2.9 MB · Görüntüleme: 43 IMG_0378.jpeg 2.5 MB · Görüntüleme: 41 IMG_0380.jpeg 2.4 MB · Görüntüleme: 41
Merhabalar. yanlış yazılım attım heralde cihazda vestel logosuda gitti. rica etsem full kurtarma yazılımı atar mısınız. teşekkürler şimdiden.
Admin Devre Dostu Yönetici Yönetim Ekibi 10 Kas 2024 #2 Malesef bu link sizin için gizlenmiş. Bu linki görebilmek için Giriş yap veya üye ol. buyrun
F fthak00 Yeni Devre Dostu 10 Kas 2024 #3 Ali' Alıntı: Malesef bu link sizin için gizlenmiş. Bu linki görebilmek için Giriş yap veya üye ol. buyrun Genişletmek için tıkla ... hocam teşekkürler ama olmuyor. yazılımı yiyor ama siyah ekranda kalıyor ne yapmam lazım
Ali' Alıntı: Malesef bu link sizin için gizlenmiş. Bu linki görebilmek için Giriş yap veya üye ol. buyrun Genişletmek için tıkla ... hocam teşekkürler ama olmuyor. yazılımı yiyor ama siyah ekranda kalıyor ne yapmam lazım
Admin Devre Dostu Yönetici Yönetim Ekibi 10 Kas 2024 #4 fthak00' Alıntı: hocam teşekkürler ama olmuyor. yazılımı yiyor ama siyah ekranda kalıyor ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... MMC muhtemelen yanmistir degismesi gerek yanlis yazilim attiysaniz
fthak00' Alıntı: hocam teşekkürler ama olmuyor. yazılımı yiyor ama siyah ekranda kalıyor ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... MMC muhtemelen yanmistir degismesi gerek yanlis yazilim attiysaniz