Cihaz bu hocamARKA KAPAGİ ACİO ORDAKİ ETİKRTİ ATİN ŞASE YAZILIMI GÖNDERELİM
5 dakikaya paylaşıyorum.Merhabalar ustam bu televizyon için kurtarma full yazılımı arıyorum yardımcı olabilir misiniz. Stand by ışığında kalıyor
cihazınız karbon mu titanium mu ?Merhabalar ustam bu televizyon için kurtarma full yazılımı arıyorum yardımcı olabilir misiniz. Stand by ışığında kalıyor
Buyrun ihtiyacınıza göre indirebilirsiniz.Merhabalar ustam bu televizyon için kurtarma full yazılımı arıyorum yardımcı olabilir misiniz. Stand by ışığında kalıyor
Emin değilim ama titanyum olması lazım Allah razı olsun emeklerinize sağlıkBuyrun ihtiyacınıza göre indirebilirsiniz.
Genelde seri numarasına göre biz veriyoruz yazılımı seri numarasına göre mb140 çıkıyor eğer işinizi çözmez ise arka kapağı söküp iç etiketi ve anakartın resmini yeni konu açıp atarsanız direk nokta atışı yazılımını paylaşırız.Bu arada ben yazılımı mb130 olarak aradım sanırım hatayı burda yaptım![]()
maalesef bu tutmadı hocam. mb 130 paylaşabilir misiniz sökmeden onu deneyelim bide
Ayrı konu açarsanız yardımcı olalımkolay gelsin seg yazısı saniyelik gelip kapanıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yazılım konusunda yardımcı olursanız seviniri